Štěňata a děti

10.08.2015 07:21

Také se rádi diváte na děti jak si hrají s pejsky?  Je krásný pohled na jejich mazlení a dovádění.  Jak štěňata , tak i děti se velmi rádi nechají ke hře strhnout a začíná pěkný rachot.  Najednou mi všichni pobýhají po chodbě i obýváku a já je musím zkrotit.  Je vidět jak si vzájemně rozumí a prostě jen chtějí hrát.


Také proto každému novému páníčkovi zdůrazňuji, že si domů odváží živé , temperamentní štěně, které si chce hodně hrát a mazlit. Prostě jsou na to zvyklá a touží po mazlení i řádění.


Jakmile se však ke štěňatům kníračů přiblíží mamina, je po hře. Ta vždy striktně zasáhne a štěňata si přivolá.  Přísnost a dohled prostě musí být. 


Jediný kdo to nechápe je fenka černá bolonka, která je jak živý stříbro a znova a znova na štěňata doráží.  Mamina si to nenechala líbit a fenka s kňučením a štípancem odbíhá pryč.   Není to přeci její štěně.


Stále je co hlídat a na co dávat pozor.  Štěňata jsou tak krásná, ale neustále všude.  Jakmile někde zapomenu boty, je zle.  A dlouhé domácí šaty? To je paráda, za ně se krásně tahá a trhá a trhá. No prostě štěňata